torsdag, februari 22, 2007

Fred Flinta

Ni minns säkert Familjen Flinta på TV. Fred ställer ut mjölkflaskan, bär sen ut katten som genast hoppar in genom fönstret och i sin tur slänger ut Fred Flinta som därefter bultar våldsamt på dörren och skriker: "Öppna dörren, Vilma". Varför hoppar inte Fred in genom fönstret han också? Det är en fråga som jag funderat mycket på den senaste tiden.

tisdag, februari 20, 2007

Slut på julen - igen..?



Vår julgran var en ädelgran som kostade 400 kronor. Nu är den död och inte värd ett ruttet lingon. Ingen är tyvärr oersättlig i livets obevekliga granskog.

Kort meddelande

Jag vill inte vara mig själv. Jag vill vara som alla andra.

måndag, februari 19, 2007

Slut på julen?

Julgranen som står på taket till Betongindustris anläggning längs vägen mellan Rotebro och Stäket, var släckt idag. Kan man av det dra slutsatsen att julen nu definitivt är slut? Ja, jag vet inte, jag ställer bara en fråga.

Ljussignaler

Ljussignalerna i korsningen Bällstavägen - Spångavägen (Bromma) var avstängda i morse. Det gick ändå lätt att ta sig över men jag tänkte: hoppas de är lagade tills i eftermiddag när jag ska åt andra hållet, annars kan det bli svårigheter. När jag sen körde tillbaka vid tre-tiden blinkade de som vanligt och jag märkte då att jag inte ägnat dem en tanke på hela dagen, jag som brukar oroa mig för allting. Kanske börjar det vända nu, vem vet?