fredag, oktober 19, 2007

Regnbåge över Fejan


Mina arbetskamrater tycker att jag inte har något bra förhållande till naturen. De anser att det ligger som en skyddsfilm mellan mig och naturen. Man skulle också kunna säga en svart sopsäck. Men det är klart, ser jag en vacker regnbåge över ön Fejan, då klipper jag till direkt.

måndag, oktober 15, 2007

Monday, bloody monday

Nu är det tredje gången som jag ändrar den här texten och den blir hela tiden sämre. Så farligt är det väl inte med parkeringsböter! Det är ju löjligt att gnälla. Jag tycker det är roligt att betala femhundra kronor bara för att jag inte uppmärksammade skylten där det mycket tydligt stod att det var städdag var tredje måndag varje månad och således förbjudet att parkera på platsen ifråga. Allt är mitt eget fel och inte Solna kommuns. Jag tar tillbaka allt som jag mumlat och tänkt och börjar istället om från början. Alltså:

"Monday, bloody monday..!"

Slutet på Enköpingsvägen



Det är bara att konstatera, här slutar gamla Enköpingsvägen och den gör det på ett väldigt påtagligt sätt. Det är definitivt så att säga. Rakt fram ligger Rinkeby och bilarna som syns kör förstås på nya Enköpingsvägen. Vill man ändå åka den gamla vägen får man ta ett språng till Barkaby och sen fortsätta genom Jakobsberg, Kalhäll och Stäket. Gör det, det är min rekommendation för dagen.