lördag, mars 17, 2007

En gammal kompis

När man rör sig i ett stort varuhus, typ IKEA, händer det ibland att man lägger märke till en viss människa redan vid entrén. Sedan ser man den här personen flera gånger under de timmar man vistas på platsen och vid extrema tillfällen kanske man också stöter ihop i köppalatset vägg i vägg, t.ex. Bauhaus. Visst känns då som om man vore bekant med den här personen, det är som om man träffade en nära vän, en gammal kompis.

Biggles flyger vidare


Biggles flyger vidare och vidare, än är han här, än är han där, han dyker upp och försvinner men kommer alltid tillbaka och skulle han någon gång flyga rakt åt skogen, syns han ändå strax vid horisonten på väg mot hemmabasen för Biggles är en sån kille, han flyger helt enkelt vidare vad som än händer. Tänk om man vore en sån kille.

fredag, mars 16, 2007

FOAS


Återigen ett av dessa hemliga meddelanden som lämnas på våra väggar och som bara de invigda i sammansvärjningen kan tyda. Något verkar dock vara på gång, så mycket förstår man. Men vad? Kanske bäst att inget veta. Kanske bäst att blunda.

tisdag, mars 13, 2007

En rot till en tand

Jag drog ut en tand idag eller rättare sagt en bit av en rot till en tand som blev förpassad in i tändernas himmel redan den 5 december förra året. Det talades om att tandköttet kanske behövde snittas men visade sig inte behövas eftersom rotbiten hade rest sig en smula och gick att få ut ändå. Nu har den jäkeln också skickats iväg, kanske till ett tandrotsmuseum där den hänger inramad med lämplig text under. Och vilken den lämpliga texten är får ni fundera ut själva.